Zwembad en Wellness

Zwemmen

In het midden van de eeuwenoude olijfboomgaard, met uitzicht op een kleine betoverende vallei die kenmerkend is voor Valle d’Itria met olijf-, vijgen-, johannesbrood- en eikenbomen, is er een zwembad; een gereserveerde en rustige plek.
Het zwembad is 3 bij 12 meter groot en het water wordt verwarmd tot 28 graden dankzij zonne-energie, geproduceerd door zonnepanelen. Niet ver van het zwembad vindt U een waterlelie-vijver, de moestuin van Anima en een terras waar de ligbedden en ligstoelen zijn om te genieten van de zon of om te ontspannen in de schaduw van de olijfbomen.

 

 


Wellness

Een speciale plek om te ontspannen en om tot jezelf te komen

Op het terras met zijn eeuwenoude olijfbomen vindt U het wellness gedeelte van Anima. Er een Finse sauna met omkleedmogelijkheid en U heeft een fantastisch uitzicht op de olijfgaard vanuit de sauna. Er is een Finse hout gestookte Hot-Tub. Na de sauna kunt U ontspannen in een relax ruimte met uitzicht over de olijfgaard. Volledig ondergedompeld zijn in de natuur, omringd door olijfbomen. De Finse sauna, wordt verwarmd dankzij duurzame energie die wordt geproduceerd door zonnepanelen, het heeft de vorm van een groot vat, is volledig gemaakt van hout en heeft een groot raam met uitzicht op de olijfgaard.
De Hot-Tub wordt verwarmd tot 38 graden dankzij een houtkachel waar u kunt ontspannen onder de olijfbomen die ‘s nachts naar de sterren kijken. Zelfs in de herfst en winter is het er heerlijk vertoeven. In de zomer wordt het bad gebruikt voor een koel bad na de sauna.
Na de sauna en de Hot-Tub kunt u buiten of in de relax ruimte ontspannen en een kruidenthee drinken.